Leiders

Teams

Organisatie

Meer detail over onze beproefde programma's via bovenstaande links

Durf te groeien via ons veerkrachtig aanbod

Ervaar zinvol succes

voor Leiders, Teams of Organisatie

Succesvolle leiders, teams en organisaties weten precies wat ze doen om dit te bereiken. Of ze gaan op zoek naar de best mogelijke manieren om dat te realiseren. In ons aanbod vind u alvast een basis om op te bouwen.


Ontdek, samen met ons, waar de knelpunten zitten en hoe we die kunnen omvormen naar waardevolle hulpbronnen die bijdragen.

Voor welk SUCCES gaat u?

Deep-dive aanpak

Ontdek de onzichtbare dynamieken en patronen. Zowel de beperkende als de versterkende. Vanuit uw specifieke context gaan we op zoek naar wat wel werkt en waar het stroef of niet loopt. We co-creëren dan een aanpak op maat vanuit de kenmerkende 7 groWiSe fases.

  1. Met uw vraag maken we samen een deep dive.
  2. We ontwikkelen een aanpak, goed genoeg voor nu en veilig genoeg om te starten.
  3. We stappen samen in de boot en kiezen de koers.
  4. Met aandacht voor eenvoud, eenheid en evolutie sturen we bij waar nodig.
  5. Installeer de nieuwe patronen en maak ze eigen. 
  6. Opgebouwde ervaring met cirkels van vertrouwen neem je mee in de cultuur.
  7. Evalueer de impact, het resultaat en vier de successen.
Ik wil graag meer informatie over deze aanpak

Klanten waar wij mee mogen groeien

Klanten verhalen

"Een dynamische spin in onze windmolens"

Snelgroeiende bedrijven als Eneco Wind hebben vaak te maken met allerlei thema's op het gebied van samenwerking. groWiSe Executive Coach en Mentor Johan Puttaert begeleidt hen al jaren op een zeer veerkrachtige manier. De CEO heeft een eigen mentor waar hij op afroep terecht kan. Hij weet heel goed wat hij wil. En toch zijn het die kleine aanpassingen die het verschil maken.

Eneco Wind

"Een gezond Finance Management"

Greenyard staat voor een gezonde voedingsketen. Om het bedrijf ook op een gezonde manier te managen mocht groWiSe met het Finance Team aan de slag. Deze top professionals hebben genoten van samenwerken op een dieper niveau, waar de toon is gezet met vertrouwen en openheid, door het inzetten een op maat afgestemde aanpak die haar vruchten al onmiddellijk heeft afgeworpen.

Greenyard

Engineering Leadership

Als klantgedreven organisatie houdt Agidens leiderschapskwaliteiten hoog in het vaandel. Ze investeren in een gedegen opleiding en coaching. Van directie tot projectmanager leren ze hoe ze effectiever hun intermenselijke kwaliteiten kunnen inzetten. Ook de klant vaart er wel bij, met een impact op de commerciële resultaten. 

Agidens

What
​we
​believe

"Een dag bij een goed leermeester leert jou meer dan duizend boeken"

LET'S CONNECT