Insights Discovery Teams


Ben je leider van een nieuw team, of ga je door een significante verandering? Wens je de volgende fase in de samenwerking in te luiden met een bijzondere training met impact op de manier waarop jullie verbinden en resultaten halen?


Het maakt niet uit of je leider ben van een team van 5 medewerkers, of een internationaal team, wat regelmatig hoort samen te werken. Wij hebben de werkvorm uitgedokterd om jullie team een ervaring mee te geven die ze nooit meer vergeten. 


In functie van je doelstellingen maken wij de geschikte werkvorm, zowel fysiek als online.

Wat betekent dit voor mijn team?

Inhoud en aanpak

Heb je het gevoel dat je niet al je talenten inzet? Merk je dat de talenten en kwaliteiten van je collega’s niet altijd worden (h)erkend en optimaal worden ingezet? Loopt de communicatie regelmatig stroef? Begrijpen jullie elkaar al eens vaker verkeerd? Zijn er spanningen en frustraties binnen je team? Mis je de verbondenheid met je collega’s en je leidinggevende?

Hier gaan we het Insights gedachtengoed inzetten om niet enkel de verschillen te leren herkennen, je leert ze ook bewust in te zetten. Je leert hoe je op elkaar kan afstemmen om verbinding te maken met elkaar en als team optimale resultaten neer te zetten.

Resultaten

Wat mag je verwachten als je als team deze training samen volgt?

  • Nieuwe inzichten en begrip voor elkaars kwaliteiten, functioneren, communicatie- en werkstijl 
  • Een veilig kader waarin zaken respectvol worden besproken en aangepakt
  • Een stimulerende sfeer waarin iedereen zich optimaal kan inzetten
  • Een analyse van de sterke punten van het team, de valkuilen & de opportuniteiten
  • Een verbindende ervaring als team die de basis legt voor de toekomstige successen
  • De waarde en bijdrage van elk teamlid voor het team


Met Insights Discovery investeer je in de MENS, hun persoonlijke ontwikkeling en duurzame inzetbaarheid, de relaties tussen de medewerkers. De impact hiervan op het functioneren van je organisatie en het werkgeluk van je medewerkers is enorm. En het werkt aanstekelijk!

"If you can't explain it simple, you don't understand it well enough." 

Albert Einstein