Energizing leaders, teams & organisations, by putting people first.

Samen evolueren

Laat ons samen evolueren, vanuit deze herkenbare en toch moeilijke probleemsituaties van wantrouwen, verwarring en overleven, naar een omgeving van vertrouwen, vervulling en duidelijke focus. Wij bieden u vijf groeipaden aan, die u gegarandeerd leiden naar uw gedroomde situatie. Hierbij zetten we altijd weer de mens centraal. Elke leider en organisatie is uniek. Zo ook uw reis en de paden die u bewandelt. We ontwikkelen ze samen.

Wat zou U willen aanpakken?

Klanten waar wij mee groeien

Klanten verhalen

"Logistiek heeft leiderschap nodig"

Logistieke bedrijven eisen extreme veerkracht van hun medewerkers. Dit legt een enorme druk op hun leiderschap en management. Al meer dan 15 jaar krijgt Luc Limère het vertrouwen van Logos, het officiële opleidingsfonds van de logistieke sector. Elk jaar wordt het programma aangepast aan de veranderende marktomstandigheden. Met een mix van veilige, fysieke ontmoetingen en digitale zoom-meetings is groWiSe erin geslaagd de deelnemers een duurzame leerervaring te bieden.

Logos

"Performante leiderschapsspeeltuin"

De oorspronkelijke opdracht voor groWiSe was om ons te helpen een High Performing Team op te bouwen. Het evolueerde snel van Lencioni's 5 Dysfuncties, naar het opbouwen van diepgaand vertrouwen en het verbeteren van de effectiviteit met Sociocracy 3.0. groWiSe was er altijd om ons te ondersteunen, zelfs in uitdagende persoonlijke situaties. Ook met Insights Dicovery sessies schakelde Ingrid gemakkelijk over van live naar online sessies en brachten ons zo dichter bij elkaar en ons doel.

LEGO

"Evolutie in samenwerking @ Drivolution"

Drivolution is een dynamisch bedrijf, dat zich inzet voor de verkeersveiligheid en het welzijn van beroepschauffeurs.

“In een dynamische mix van fysieke en online workshops is groWiSe er in 2020 in geslaagd om ons managementteam op één lijn te brengen om de uitdagingen in ons consulting en opleidingsbedrijf aan te kunnen. De persoonlijke en veerkrachtige aanpak met praktische tools van Sociocracy 3.0 heeft het grootste effect gehad.”

Rein Casters
Gedelegeerd bestuurder DrivOlution - Voorzitter Fedoc95

What
​we
​believe

Veiligheid, Vervulling en Verbinding

Vanuit deze oer behoeften zullen wij altijd naar uw groeivragen kijken.

LET'S CONNECT