Cultuur van levende waarden

Cultuur is het levend bewijs van het gedrag van alle medewerkers in de organisatie. Zij dragen op die manier de boodschap uit van de ziel en de waarden. Het heeft weinig zin om waarden op een website of interne muren te zetten, wanneer die niet gedragen zijn. Je kan ze wel meten, bijsturen en leven inblazen.


Wens je de DNA code van je organisatie te leren kennen? Wil je vat krijgen op de cultuur van je bedrijf of team? Wens je te ontdekken wat je zelf belangrijk vindt? Kies dan voor de beste waardenanalyse ter wereld van Barrett Values Centre.

Het is alsof je een stafkaart van je organisatie of je team in handen krijgt. Vanaf dan vaar je niet meer blind. Het geeft een bijzonder gevoel om het roer steviger in handen te krijgen en te weten wat de beste route is om je bestemming te bereiken.


Wens je een GRATIS Personlijke Waarden Analyse? Ga dan naar .......

Hoe kunnen jullie onze cultuur meetbaar maken?

Inhoud en aanpak

Sinds 1995 werken wij met de Corporate Transformation Tools van Barrett Values Centre. Wij kennen geen enkel instrument dat zo'n precies en zinvol beeld geeft over de onderstroom van een organisatie.
Hiermee krijgen we een integraal beeld van het functionern.

  • Corporate Values: Krijg zicht op de onderstroom. Ontdek waar je handenvol energie (lees 'geld') verliest en hoe je dit kan verhelpen.
  • Team Values: Welke teamdynamiek werkt het beste voor onze organisatie? Waar hebben we bij te sturen? Wat zijn onze prioriteiten? Deze vind je in een Team Waarden Analyse.
  • Personal & Leadership Values: Een kristalheldere spiegel om inzicht te krijgen in je eigen functioneren binnen het grotere geheel. Dit is een schitterend instrument. Concreet, helder, tastbaar!

Resultaten

Niet toevallig zetten de grote consulting bedrijven, zoals PWC, de tools van Barrett Values Center in om hun belangrijke klanten te helpen in het bereiken van de best mogelijke resultaten. 

5 minuten video over resultaten zegt meer dan duizend woorden.


Typische resultaten van een waardenanalyse:

+ Realiteit check persoonlijke waarden met de werkelijke cultuur

+ Inzicht in motivatie en engagement

+ Leiderschap instrument

+ Uitklaren van de 'entropie' (choas factor)

+ Vertrouwen winnen van alle stakeholders

+ Aligneren van strategie met de cultuur

+ Inzetten van cultuur en waarden in ons dashboard


"Het vraagt leiderschap en moed om naar de data van een waarden analyse te durven kijken, want je kijkt in de spiegel. En dan gebeuren er verbazende dingen!"  Phil Clothier -
Culture eats strategy for breakfast.

Peter Drucker​