Coaching & mentoring


In de sportwereld wordt elke topatleet begeleid door zowel een technische als een mentale coach. Het rendement van coaching en mentoring hoeft geen betoog meer. En wie begeleidt jou naar het gewenste resultaat? Wie houd je scherp? Hoe ondersteun je jouw beste mensen in hun groei en uitdagingen?


Contacteer mij over dit programma

Inhoud en aanpak

Onze Coaches en Mentoren begeleiden op meerdere niveaus, zodat we duurzame resultaten bereiken. Wij werken niet op de symptomen, maar gaan gelijk naar de oorzaak van het probleem. Door van binnenuit te beginnen, krijgen we impact op de buitenkant.

  • Emotioneel: Verwerken van of omgaan met emotionele druk, naast je staan bij moeilijke beslissingen. We leren je maturiteit verder te ontwikkelen, zodat je kan gaan staan voor soms moeilijke beslissingen.
  • Mentaal: Richting geven, visie helder krijgen, strategieën uitwerken, koers houden in moeilijke periodes. Je Coach of Mentor is er voor je als een kristalheldere spiegel. Met een ijzeren hand in een fluwelen handschoen helpen ze je uit je comfortzone te komen.
  • Fysiek: waardevol advies rond vitaliteit en algemeen welzijn. We zijn geen artsen, maar weten uit ervaring wel wat goed en slecht is voor een menselijk lichaam, dankzij wijze hulpbronnen van professionals.
  • Spiritueel: Hoe bewust ben je van het grotere geheel? Sta je voor je eigen purpose en durf je er ook voor gaan staan? Vanuit je eigen kern kan je veel beter duurzame en verantwoorde keuzes maken. We nemen je mee op een verrassende en inspirerende reis.

Resultaten

Doelstellingen

Helder afgesproken doelstellingen verzekeren succes op alle niveau's. 


Emotioneel 

+ Een algemeen gevoel van welzijn

+ Emoties toelaten zorgvuldig en situationeel leren inzetten

+ Energie, vitaliteit en focus

+ De staat van flow, waarin je moeiteloos je resultaat leert bereiken

Mentaal

+ Wijze en gedragen besluiten leren nemen

+ Omgaan met druk en stressvolle situaties

+ Omgaan met conflicten vanuit je eigen schaduwzijde

+ Nieuwe technieken om jezelf en anderen beter te leiden

Fysiek

+ Leren reguleren van spanning in je eigen lichaam

+ De signalen van je eigen lichaam leren kennen als kompas

Spiritueel  

+ Zinvolle bijdragen leveren aan je omgeving

+ Je eigen purpose vinden en ernaar leren leven

If you get the inside right, the outside falls into place.

Eckhart Tolle